top of page
Christophe Sainsot Tintou

Nascut a Limoges, França, és diplomat de l'Universitat de Toulouse (França) com a Músic Intervinent a l'Escola i del conservatori de Limoges (França) en contrabaix.
Passa tres anys en Anglaterra on treballa de músic, tocant en diferents grups i d'actor de teatre (contes radiofònics).
Viu i treballa des de fa deu anys a Barcelona. Com a actor, treballa pel cinema (a Bruc, la llegenda de Daniel Benmayor), i per anuncis. Com a músic/cantant, en musicals infantils (La màgia de la música, El reciclatge de la música, amb Bat Audicions). És autor/compositor de contes musicals infantils: La mauvaise pensée (Francès), The cat, the rat and a motorcycle (anem tots de viatge) (Català i Anglès), Els Llobatons (Català, Anglès i Francès), i en té altres en preparació... És també autor de material pedagògic musical a destinació dels professors: La mauvaise pensée (Francès), i dona classes de cant, de guitarra, de contrabaix, d'Anglès i de Francès. És fundador de la plataforma pedagogica BRUC BROTHERS, WORDS AND MUSIC.

 

 

Matthieu Duret

                                                                                  
 
Nascut a L'Isle Adam, Matthieu ha participat al naixement i a l’expansió de vàries companyies de teatre a França abans d’instal·lar-se a Barcelona el 2004. Format com a percussionista  al Conservatori de Narbonne i com a actor al Conservatori de Perpinyà, ha actuat des de 1988 a tota Europa amb els seus conjunts com a actor, músic, cantant, director i autor. Paral·lelament, ha dirigit grups de teatre amateur a la Catalunya Nord, i donat tallers de teatre a les escoles i instituts del Languedoc. A Catalunya, ha protagonitzat Cineclub, ha participat a vàries produccions catalanes de televisió i cinema (El cor de la ciutat, Vinagre, Mort prématurée, Bruc, la llegenda, Tornarem...).

 

 

Silvia Dotti

 

 


Nascuda a Barcelona, està llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona.  Està també diplomada en Música especialitat piano al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona. Anteriorment, també es va formar a l’escola de Circ Rogelio Rivel i a Estudis de Teatre Berty Tovías.
Durant el 2010 va actuar a la Sala Muntaner  amb Pelea de loros (improshow) dirigit per  Xavi Fuster. Actualment,  forma part d’Institufrènia escrit i dirigit  per J. R. Gironès amb Los genios locos,  dels espectacles el Barret Màgic i Mou-te pels Drets de la seva pròpia Companyia Capicua i del muntatge teatral Des-hàbitat de la companyia Nevera de la qual n’és fundadora.


 

bottom of page