top of page

Els petits llobatons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edat del públic: 0 – 5 anys
Amb: Christophe Sainsot Tintou
Un músic / actor a l'escenari.

 

Durant una festa familiar en una família de llops, uns llobatons decideixen escapar-se per anar a jugar en el bosc. Desprès d'haver-se perduts, trobaran el seu camí ajudats per tots els animals dels bosc. Els llops venent de molts països diferents, parlen moltes idiomes: català, francès, anglès i italià!
 
Adaptació de la obra Els Llobatons per a nadons, Els Petits Llobatons utilitza molts instruments i titelles per fer viure als bebès un contacontes pensat per a ells. S'endinsaran en un món de sons llengües i tindran la possibilitat de tocar tots els elements del decorat a final de la obra. Espectacle multilingüe.
 

Nota de l'autor

 

Després d'haver presentat per casualitat la obra Els Llobatons (5 – 8 anys) en una guarderia, em vaig adonar immediatament del potencial que tenia aquesta obra cap als nadons. Deixada de banda la part més narrativa i complicada de la obra, la màgia que representa ensenyar a nadons instruments de tots tipus i de dimensions molt diferents operava de manera perfecta. Em vaig posar de seguida al treball per poder oferir als nadons una versió pensada realment per a ells. Si la obra original és bastant literària i juga molt amb les paraules de manera poètica, l'adaptació havia de ser molt més visual i accessible. Els llobatons, protagonistes del conte s'havien de veure i em vaig decidir naturalment per l'ús de titelles. Les seves animacions havien de ser reduïdes al mínim, per no espantar el públic més jove. Finalment des de la estrena vaig poder comprovar que el repte estava aconseguit: els bebès entren amb una il·lusió manifesta en aquest món poètic on una sola persona parla i canta en quatre llengües, toca uns quants instruments, envoltat per llobatons que viuen tota una aventura.
 
La part “post-funció” és també molt important. Els nadons, desprès d'haver sigut espectadors, han de ser actors i poden tocar i veure de prop tots els elements del decorat, titelles i instruments.
 
 
Christophe Sainsot Tintou

 

 

Fitxa tècnica

 

Durada: 30 minuts
Muntatge: 1 hora
Desmuntatge: 45 minuts
Escenari: 3m x 3m

 

 

Informacions diverses

 

Espectacles escrit en quatre idiomes (català, anglès, castellà i italià)
Espectacle acústic amb possibilitat d'amplificació
Espectacle amb titelles
Possibilitat de tocar el decorat desprès de la funció

 

 

Fitxa artística

 

Autor / compositor: Christophe Sainsot Tintou
Escenografia: Nevermai
Amb: Christophe Sainsot Tintou
 
 
Amb el suport de les empreses Bateau Lune, Nevermai
 
Il·lustracions: Elisabeth Justicia

 

bottom of page