top of page

Els llobatons

 
Durant una festa familiar en una família de llops, uns llobatons decideixen escapar-se per anar a jugar al bosc. Després d'haver-se perdut, trobaran el seu camí amb l'ajut de tots els animals dels bosc. Els llops vénen de molts països diferents, parlen moltes llengües: català, francès, anglès i italià! Una immersió en una experiència màgica i auditiva única.
 
Aquest conte original en quatre idiomes està interpretat pel mateix autor. Arrossegarà els nens en un espectacle musical, interactiu i viu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NOTA DE L'AUTOR:
 
Músic, actor i pedagog, el fet d'haver viscut i treballat en diferents països i d'haver tingut sempre curiositat pels idiomes i les diferents cultures m'ha portat a fer diferents constatacions.
 
En primer lloc, com a músic, estic convençut que la música i l'estudi d'una llengua tenen molt en comú: l'atenció cap a allò que s'escolta, la reproducció i la imitació. Aquestes dues disciplines també tenen una dimensió lúdica i creativa molt forta.
 
Després, en el cas dels nens més petits, em proposo modestament obrir una nova manera de treballar, complementària a la feina feta pels professors. Els nens abans d'aprendre han de tenir la oportunitat d'escoltar. Em proposo fer-los escoltar cançons de diferents estils, sons diferents, instruments diferents i és clar, llengües diferents. El fet de poder sentir una persona parlar i cantar en diferents idiomes transmet un missatge clar i senzill: parlar diferents llengües és possible i és divertit. Els nens intervindran també amb exercicis musico-lingüístics inclosos en el relat.
 
Aquest conte musical està pensat com una experiència auditiva viva, amb les llengües i la música com a protagonistes. Es convertirà en un ajut i possiblement un suport per als professors que ho desitgin.
 
 
OBJECTIUS PEDAGÒGICS:
 
Fer descobrir als nens l'existència de diferents idiomes
Apropar els infants a la musicalitat de les llengües
Descobrir i jugar amb els principals paràmetres musicals
Poder escoltar una mateixa persona parlar diferents llengües
Poder seguir un espectacle en diferents llengües
Poder jugar amb les llengües
Gaudir de un espectacle en directe
Motivar la participació a un espectacle en directe
 
 
 
FITXA TÈCNICA:
 
Durada: 40 minuts
Muntatge: 45 minuts
Desmuntatge: 45 minuts
Escenari: 3m x 3m
Il·luminació i so: corrent elèctric a peu d'escenari

 

bottom of page