top of page

Electric Babyland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edat del públic: de 0 a 5 anys

 

Amb: Silvia Dotti
       Christophe Sainsot Tintou

 

Música en viu. Dos músics / actors a l'escenari.

 

En el subsòl d'una gran ciutat, viu Mr Sound i la seva ajudant, la Dotti. Tenen molta feina, han de fer tot el que poden perquè la ciutat soni bé! Utilitzen molts instruments i màquines i per sort té molts ajudants, els nens i els seus pares que han vingut a visitar el seu laboratori!
 
Un conte musical original pensat pels més petits. Utilitzant la electrònica i molts instruments elèctrics i acústics pensats pels més petits, aquest espectacle interactiu és una experiència sensitiva i auditiva única pels bebès i els seus pares. A la vegada conte i taller, Electric Babyland permet una interacció total entre el l'actor i el públic. El públic no és només espectador, entra en el laboratori de Mr Sound i de la Dotti i els ha d'ajudar en la seva feina...
 
Espectacle multilingüe.
 
 

Nota de l'autor

 

Electric Babyland és el tercer espectacle per a nadons de la Bruc Brothers Company. Si les tres obres son molt diferents en temàtica, estètica i desenvolupament, aquesta última representa d'una certa manera una suma de les experiències acumulades en les dues anteriors. Volia clarament conservar el aspecte “conte narratiu poètic” de Els Petits Llobatons i afegir-hi la part de interacció present en Osset Meu & the Soundbox. De fet la part d'interacció havia de ser al centre del espectacle. Els nens podrien així passar de espectadors a protagonistes tot conservant l'atenció i la concentració que requereix aquest exercici. La realització de tal projecte era possible només gràcies a un decorat molt ben pensat per un equip de professionals amb molta experiència al servei d'una visió del espectacle precisa i senzilla. El fet de ser professor dirigint tallers musicals per a nadons m'ha ajudat molt en trobar aquesta precisió i simplicitat a l'hora de guiar els bebès i els seus pares a la recerca de la musicalitat.
 
Electric Babyland utilitza molts instruments fets a mida que son segurs i adaptats per què els nens puguin tocar-los amb els seus pares damunt de l'escenari.
Si cada representació teatral és única, en el cas de Electric Babyland és particularment veritat. A la vegada conte i taller, els espectadors seran els intèrprets d'una gran part de la banda sonora de la obra. Una experiència única a viure en família.
 
Christophe Sainsot Tintou

 

 

Fitxa tècnica

 

Durada: 30 minuts
Muntatge: 2,5 hores
Desmuntatge: 2 hores
Escenari: 5m x 8m (amb uns nens i pares asseguts a terra)
Sala plana, sense escenari
Il·luminació i so: corrent a peu d'escenari

 

Informacions diverses

 

- Espectacles escrit en cinc idiomes (català, anglès, francès, castellà i italià)
- Públic màxim de 40 bebès amb els seus pares.
- Possibilitat de tocar el decorat desprès de la funció.

 

Fitxa artística

 

Autor / compositor: Christophe Sainsot Tintou
Escenografia i direcció tècnica: Germán De Laforé, Nevermai
Amb:
   Christophe Sainsot Tintou
   Silvia Dotti
 
Il·lustracions: Elisabeth Justicia

 

bottom of page