top of page
El monstre de colors-10.jpg
Petit format. 2 actors / musics a l’escenari. Música tocada i cantada en directe.
Edat: 3 - 8 anys
Amb: Christophe Sainsot Tintou i Silvia Dotti
Autors: Anna Llenas, Christophe Sainsot Tintou
Compositor: Christophe Sainsot Tintou

Durada: 45 minuts
El Monstre de Colors ha tornat! Aquest simpàtic personatge nascut de la imaginació de l'Anna Llenas ajuda des del 2012 nens de tot el món a entendre i posar paraules a les seves emocions. Després d'haver sigut traduït en més de 20 llengües, l’estimat Monstre torna amb una nova aventura, i quina aventura! Entrar a l'escola!
Posada en música per en Christophe Sainsot Tintou, la Bruc Brothers Company inicia el seu cicle "Do, Re Mi, a llegir!" Amb l'objectiu de fomentar la lectura, la companyia proposa una lectura musical i interactiva de l'obra. Una actriu / cantant explica el conte mentre el Christophe hi posa la part musical. Els dos canten
cançons il·lustrant i ampliant la narrativa del conte.
Aquesta lectura musical proposa una part interactiva original. Els nens espectadors que saben molt bé el que és anar a l'escola ajudaren el Monstre a no tenir por i a fer-se nous amics però també hauran de cantar, ballar i fins i tot, és clar, dibuixar!
Nota dels autors:
 
Anna Llenas Serra
A l’Anna Llenas li agradava molt anar a l’escola per apendre, sí, però sobretot per dibuixar. De gran, es va fer dissenyadora gràfica i va treballar en publicitat. Un bon dia va decidir que voliar tornar a fer aquells dibuixos tan bonics i va deixar-ho tot per dedicar-se al món editorial. Des de llavors no ha parat de fer contes. El seu primer llibre escrit i il.lustrat va ser El Monstre de Colors (2012) en el qual explicava de manera senzilla i gràfica les emocions primàries per pares i petits. Anys després, és una autora molt reconeguda i els seus llibres són llegits i estimats per nens de tot el món.
La lectura musical de “El Monstre de Colors va a l’escola” amb en Christophe és la seva primera experiència musical i està encantada amb la nova dimensió que agafa el conte.
Christophe Sainsot Tintou
Després d'haver escrit i composat l'any 2012 l'obra musical Els Llobatons sobre
la importància de la lectura en la
infància i sobre de quina manera els llibres transformen els lectors, en Christophe va a poc a poc desenvolupar el projecte "Do, Re, Mi, a llegir!" destinat a posar en música llibres infantils a través de lectures musicals.
Gràcies a aquesta forma entre teatre, concert i conte contat el llibre és present de manera central a l'escenari. Per en Christophe, l'interès artístic d'aquest treball no resideix tant en el fet de poder interpretar musicalment un conte, sinó en desenvolupar les idees que hi són presents i donar-hi una lectura i visió personals.
Va tenir aleshores la gran sort i plaer de treballar en estreta col·laboració amb l'Anna, qui no només acceptava la seva visió del seu món sinó que va trobar naturalment una manera de complementar les seves cançons afegint-hi la seva veu.

El Monstre de Colors va a l'Escola

bottom of page